• © 2021 Massage Therapy Villa Tadeo Camí dels Castellons 15A 03725 Teulada (Alicante) +34 635 511 351 (also Whatsapp) 0

Stacks Image 138
Wilt u af van die verergerende en steeds terugkerende rug-, nek- of lage rugpijn?

Heeft u regelmatig last van pijn in uw nek, schouders en/of rug?

Heeft u het ook zo druk in uw hoofd en heeft u veel last van de stress en spanning in uw lichaam?

Bent u moe van pijn, pijnen en spanningen en wilt u lichaam en geest ontspannen?

Boek een heerlijke massage en verwen uzelf vandaag!
Stacks Image 151
Stacks Image 149
Stacks Image 145
Mijn naam is Herman Medaets en ben gecertificeerd NGS masseur en letselpreventietherapeut.

Ik ben onlangs verhuisd naar Villa Tadeo, net buiten het dorp Teulada gelegen. Voordat ik naar Spanje verhuisde heb ik 10 jaar lang een massagepraktijk in Nederland gehad.

Mijn klanten zijn zowel sporters als wel personen die voor een heerlijke ontspanning komen. Mijn massages zijn ontspannend, verfrissend, voedend en helpen bij het herstel van lichaam en geest. De massages bevrijden je van stress en een overvolle geest en behandelen de ongemakken zoals rug-, nek, en schouderpijn, maken de spieren soepel en bespoedigen het herstel. Naast de massages, behandel ik blessures en andere ongemakken ook doormiddel van Medical Taping.

Massage Therapy Villa Tadeo behandelt alle personen op maat in een veilige, rustige en weidse omgeving. Een afspraak maken voor een massage bij u thuis of op de hotelkamer is mogelijk.

Neem contact op om een afspraak te maken.

Prijslijst
Massages

Geniet van een massage voor lichaam en geest, waardoor u zich ontspannen, hersteld en opgeladen voelt.

Kies vandaag nog de massage van uw voorkeur, of vraag ons om advies over hoe we u het beste kunnen helpen om pijnloos, ontspannen en energiek te voelen.
Stacks Image 11
Ontspanningsmassage

Heb je een stressvol leven waarin je weinig tijd voor jezelf hebt? Voel je je angstig en overweldigd?

Massagetherapie Villa Tadeo is gespecialiseerd in ontspanningsmassage. Een ontspanningsmassage maakt gebruik van allerlei massagetechnieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en spieren, op het lichaam zoals de rug, de benen, de armen en de nek. Een ontspanningsmassage is een soepele en zachte manier van masseren om de bloedsomloop te verbeteren, spierpijn te verminderen en de algehele ontspanning in lichaam en geest te bevorderen.
Sportmassage

U hoeft geen sporter te zijn om te kunnen profiteren van een sportmassage, want het behandelt diepere spierlagen, wat ten goede komt aan iedereen die sneller moet herstellen of van blessures, waaronder wandelen en fietsen. Naast blessures kan het u helpen om pijnlijke en gespannen spieren en hoofdpijn door psychologische stress te verminderen. Deze stevige en diepe massage ontspant uw spieren en verbetert uw fysieke en mentale conditie.
Gezichts- en hoofdmassage

Het masseren van het gezicht is een prachtige, ontspannende schoonheidsbehandeling die een verhelderend en ontspannend gevoel zal geven.

De massage heeft verschillende functies die uw welzijn ten goede komen. Sommige functies van deze massage zijn het verlichten van stressgevoelens, het wegnemen van spanning, hoofdpijn en uitputting. Het kalmeert de zenuwen, verbetert de bloedcirculatie en geeft de huid een gezonde en frisse gloed.
Voetmassage

Tijdens een voetmassage worden de energiekanalen van organen en lichaamsdelen die door de voeten lopen gemasseerd. Als een lichaamsdeel of een orgaan niet goed functioneert, ontstaat er een blokkade in het energiepad onder de voet. De voetmassage zal deze blokkade opheffen. Door de energiekanalen in uw voeten te masseren, kan het hele lichaam zich ontspannen. Spanningen in het lichaam of in de geest kunnen zelfs verdwijnen en gevoelens en emoties kunnen worden losgelaten.
Medische tape

Wat is medisch opnemen?

Medisch tapen is een bepaalde manier van tapen waarbij je spieren worden ondersteund in hun functie. Medisch tapen wordt gebruikt om slappe spieren weer op spanning te brengen, maar ook om gespannen spieren tot rust te brengen. Bij sportblessures kun je medische opnames maken om vocht en ontstekingen te verminderen, maar ook bij overbelasting. Tot slot wordt medische tape ook gebruikt voor houdingsproblemen. Met medische tape kunt u eenvoudigweg bewegen omdat het elastisch is, wat niet het geval is bij normaal (sport)tapen.
Stacks Image 75
Villa Tadeo is gelegen aan de rand van het kleine dorp Teulada. Aan het einde van een weg in een rustige en groene omgeving, die een prachtig uitzicht heeft op beide zijden van het huis, op de bergen en de zee. Geniet van uw massage en ontspan na afloop met een thee of smoothie onder de palmen of op het terras.
  • Stacks Image 107
  • Stacks Image 109
  • Stacks Image 111
  • Stacks Image 115
  • Stacks Image 117
  • Stacks Image 119